Lodder Applicaties wordt Lodder Software

Dit artikel delen:
Naamswijziging

Automatiseerder Lodder Applicaties uit Gorinchem heet voortaan Lodder Software B.V. De nieuwe naam past bij de internationale ambities, stelt het bedrijf. Na Nederland en België heeft Lodder sinds kort een Duitse vestiging. Het bedrijf is bovendien actief in Denemarken en Noorwegen. Bovendien zorgt de naam Lodder Software in Europa voor minder tongbrekers.

Behalve een nieuwe handelsnaam is ook de bedrijfsstructuur gewijzigd. Die hangt samen met de nieuwe tankkaartdienst. Door het succes van deze eigen tankpas is het bedrijf nu ook uitgever, meldt Lodder. Deze activiteit is ondergebracht in een aparte onderneming: Locase (Lodder Card Services). Lodder Group is de holding die bestaat uit Locase, Lodder Software B.V., Lodder Software bvba (België) en Lodder Software GmbH (Duitsland/Düsseldorf).

Lodder Software is in 1978 opgericht en uitgegroeid tot de standaard in automatisering voor oliehandel en tankstations. Vanuit het hoofdkwartier in Gorinchem bedient Lodder met ruim dertig medewerkers meer dan de helft van de tankstations en het gros van de oliehandelaren in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-14T17:44:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.