Anaplan haalt 60 miljoen dollar op voor groeiplan

Dit artikel delen:

Anaplan, een leverancier van cloudgebaseerde planningsoplossingen voor financiën, verkoop en operaties, heeft in een nieuwe financieringsronde (Series F) zestig miljoen dollar opgehaald. Deze ronde werd geleid door Premji Invest, in samenwerking met Salesforce Ventures, Top Tier Capital Partners en andere bestaande investeerders. Het extra kapitaal stopt het Amerikaanse bedrijf in de verkooporganisatie, productontwikkeling en het partnerkanaal.

Andere bestaande investeerders in de Series F-ronde zijn Baillie Gifford, Granite Ventures, Industry Ventures en Meritech Capital. Deze laatste ronde brengt het totaal van de financieringen van Anaplan op driehonderd miljoen dollar.

Volgens Anaplan is er een groeiende vraag naar zijn 'connected planning'-platform. Het bedrijf wil daarom internationaal expanderen. Ook breidt Anaplan zijn ontwikkelteam uit om de productontwikkeling en innovatie te versnellen.

Het van oorsprong Britse bedrijf Anaplan is een niet-beursgenoteerde onderneming met hoofdkantoor in San Francisco. Het bedrijf telt zestien kantoren en zo'n honderdvijftig partners wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-07T11:53:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.