Exact vult inkoopgat met overname Proquro

Dit artikel delen:
MBO handen samenwerking overname

Bedrijfssoftwareleverancier Exact neemt Proquro over voor een niet bekend gemaakt bedrag. Dit is een leverancier van inkoopmanagementsoftware uit Apeldoorn. Volgens Exact kunnen nu hun financiële en inkoopprocessen integreren. Hierdoor krijgen ze meer grip op hun uitgaven, aldus het Delftse bedrijf.

Met de software van Proquro kunnen gebruikers hun inkoopproces geautomatiseerd ondersteunen; van het verzoek om de aankoop van goederen of diensten tot de ontvangst ervan, en vervolgens de betaling van de factuur. Grotere organisaties hebben vaak een speciale afdeling die zich bezighoudt met professioneel inkoopmanagement. De technologie van Proquro maakt dezelfde voordelen beschikbaar voor middelgrote bedrijven, aldus Exact.

Exact-klanten kunnen meteen gebruik maken van Proquro, omdat de software integreert met Exact Financials, Exact Globe en Exact Online. De komende maanden wordt gewerkt aan een nauwere integratie van de software in het productportfolio van Exact. Daarnaast blijven de Proquro-oplossingen als losstaande producten verkrijgbaar.

Bij het in 1999 opgerichte Proquro werken zo'n vijfentwintig man; het bedrijf bedient zo'n honderdtwintig klanten. Onder de vlag van Exact - circa vierhonderdduizend klanten in de Benelux - heeft Proquro de mogelijkheid meer klanten te bereiken.

Computable Award

Tijdens de uitreiking van de Computable Awards 2018 in het Beatrix-theater in Utrecht op 30 oktober ging de prijs Leverancier van het Jaar voor het MKB naar Exact. Het softwarebedrijf was mede door het zetten van de laatste puntjes op de i rond de overname van Proquro niet in staat de award zelf op te halen. De overhandiging van de prijs vond een dag later plaats op de vakbeurs Data & Cloud Expo Infosecurity.nl waar Exact een stand heeft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-01T10:15:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.