Schouw Informatisering krijgt nieuwe directeur

John Schouw geeft stokje door aan Steven Doesburg voor groeiplan

Dit artikel delen:

Links Steven Doesburg, rechts John Schouw

Directeur/eigenaar John Schouw draagt per 1 januari 2019 de dagelijkse leiding bij softwarebedrijf Schouw Informatisering over aan Steven Doesburg. Hij treedt terug om plaats te maken voor een nieuwe algemeen directeur. Doesburg moet die volgende fase van het bedrijf leiden. Daarin staan internationale groei en innovatie centraal. John Schouw gaat in zijn nieuwe rol van adviseur weer dichter op de klanten en de markt zitten.

Naast algemeen directeur Steven Doesburg, die eerder commercieel directeur was, bestaat de directie van Schouw Informatisering uit financieel directeur Peter van den Maagdenberg en operationeel directeur Serge Breugelmans.

John Schouw blijft, naast eigenaar, het boegbeeld van Schouw Informatisering. 'Mijn naam staat op de gevel en hiermee krijg ik weer de ruimte om dat te doen waarmee Schouw groot is geworden: in mijn rol als adviseur en aanspreekpunt voor klanten.'

Ook zal hij zitting nemen in de eerder dit jaar ingestelde raad van advies. Andere leden hierin zijn Martin van de Ven, voormalig directeur van SVZ International en Aviko en Joop van Voorthuijsen, medeoprichter en lid van de raad van commissarissen van The IT Channel Company.

Cloudoverstap

Schouw Informatisering is wereldwijd actief als leverancier van bedrijfssoftware voor de voedingsmiddelenindustrie. De software is gebaseerd op het Microsoft Dynamics Navision-platform, aangevuld met een add-on (SI Foodware) voor de industrie. Er werken 135 medewerkers bij het bedrijf uit Etten-Leur.

Het bedrijf zet de komende jaren in op de overstap naar cloudoplossingen. Kortgeleden lanceerde het nieuwe Foodware 365-product, een enterprise resource planning (erp)-oplossing in de cloud,   gebaseerd op het 365-platform van Microsoft.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-12-24T10:43:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.