Exact-ceo keert na halfjaar terug naar Delft

Phill Robinson in openhartig gesprek met Computable

Dit artikel delen:

Phill Robinson wijst bij de ingang van Exact op de anderhalvemetermaatregelen (foto: Exact).

Exact-ceo Phill Robinson keerde vorige week voor het eerst in zes maanden terug op het hoofdkantoor in Delft. Computable sprak bijndie gelegenheid met hem over corona, de koers van het bedrijf en de reacties op de diagnose Parkinson, die hij eind 2019 deelde.

Sinds de wereldwijde uitbraak van corona werken we allemaal op afstand. Dan is het prettig om na ruim zes maanden weer de collega's te zien, zeker voor Robinson die normaal heen en weer reist tussen zijn huis in Engeland en zijn Nederlandse appartement. 

Philll Robinson, ceo van Exact, keerde 6 augustus na zes maanden weer terug op het hoofdkantoor en deelt met Computable lessen over leidinggeven in corona-tijd en de strategische koerswijziging van het softwarebedrijf. Ook is hij openhartig over de reacties op zijn diagnose van de ziekte van Parkinson. 

Lees hier het interview: Liever landskampioen dan middenmoter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-11T12:30:00.000Z Pim van der Beek