Infor benoemt Antaras tot Gold Partner in Benelux

Dit artikel delen:

Bedrijfssoftwareleverancier Infor heeft Antaras tot Gold Partner in de Benelux gepromoveerd. Deze specialist in enterprise resource planning (erp)- en business intelligence (bi)-software ondersteunt en implementeert de Infor CloudSuite voor de bouw- en installatiebranche.

Het in 2008 opgerichte Antaras verdiende de promotie door een groeiend aantal verkopen van de Infor-software bij bedrijven in de Benelux. Klanten zijn Group Ceyssens, Ventilatiespecialist Interduct en AVG Infra, Bouwstoffen, Explosievenopsporing  en Recycling. Daarnaast heeft Antaras de afgelopen tijd extra geïnvesteerd in zijn cloud-expertise en -vaardigheden.   

Volgens de directie van Antaras is er in bouw en engineering veel vraag naar een cloud-overstap. Zij verwacht dan ook het portfolio uit te breiden en meer cloudtrajecten met Infor te kunnen begeleiden. Het bedrijf heeft vestigingen in Beringen en Roermond.

   

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-15T12:12:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.