Cognizant lijft Amerikaanse SAP-expert Utegration in

Dit artikel delen:

It-dienstverlener Cognizant lijft het Amerikaanse Utegration in. Dit bedrijf uit Houston is gespecialiseerd in full-service advies en oplossingen op het gebied van SAP. Daarbij valt de nadruk op de energie- en nutssector.

De overname moet leiden tot een versterking van Cognizants SAP-activiteiten. Anderzijds kan Utegration, door deel uit te maken van het veel grotere Cognizant, beter klanten van buiten de energiesector aantrekken. Na afronding van de transactie krijgt het Amerikaans-Indiase concern er ongeveer 350 werknemers in Noord-Amerika en India bij. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Analistenbureau Gartner voorspelt dat de wereldwijde it-uitgaven in de markt voor energie en nutsvoorzieningen dit jaar een omvang van 175 miljard dollar zullen bereiken. De vraag versnelt, vooral door initiatieven voor schone energie, modernisering van het net en initiatieven voor het beheer van klantervaringen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-12-14T17:26:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.