IFS lijft Falkonry in voor ai-analyse assetmanagement

Dit artikel delen:

Erp-bedrijf IFS neemt Falkonry over, een Amerikaanse leverancier van ai-software voor data-analyse bij het beheer van activa en processen in de defensie- en maakindustrie. De software speurt naar verstoringen en ongebruikelijk gedrag.

Voor IFS biedt Falkonry een aanvulling op zijn huidige portfolio van software voor nabootsing, optimalisatie en planning van bedrijfsprocessen op basis van artificiële intelligentie (ai). Het is de derde overname van het oorspronkelijk Zweedse IFS sinds 2021.

Afgelopen juni werd het Canadese Poka ingelijfd, in juli 2022 namen de Zweden Ultimo Software Solutions uit Nunspeet over en een jaar eerder was het Amerikaanse Customerville aan de beurt.

Falkonry, opgericht in 2012 door ceo Nikunj Mehta, heeft zijn hoofdkantoor in het Californische Cupertino en is ook gevestigd in Mumbai, India.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-09-01T16:56:00.000Z Diederik Toet


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.