Pamica investeert 1 miljoen in fintech Intix

Dit artikel delen:
Investering

Pamica, de investeringsmaatschappij van Michel Akkermans, investeert één miljoen euro in het Mechelse fintech bedrijf Intix. Het gebruikt het geld om de productontwikkeling te versnellen en het product wereldwijd uit te rollen. Michel Akkermans treedt bovendien toe tot de raad van bestuur van de fintech.

Intix geeft financiële instellingen met een modulaire suite of solutions inzicht in al de financiële messaging data, in welke format of standaard die ook zijn opgesteld. ‘De suite of solutions maakt korte metten met de organisatorische verzuiling die zo typisch is voor financiële instellingen. De suite verschaft een compleet beeld van de messaging data van een instelling die afkomstig zijn van ontelbare bronnen’, aldus Michel Akkermans.

‘Dit maakt het voor financiële instellingen makkelijker om in te gaan op de toenemende eisen voor flexibiliteit en rapportage’, vervolgt Akkermans. ‘Bovendien kunnen bedrijven de financiële data omzetten in waardevolle inzichten om hiermee klantenvoordeel te behalen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-11T09:43:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.