Keyware breidt uit naar Luxemburg en Parijs

Dit artikel delen:
Nieuw kantoor

Keyware, een leverancier van betaaloplossingen uit Zaventem, opent twee buitenlandse vestigingen. Het heeft een dochteronderneming in Luxemburg opgericht (Keyware SARL) en een kantoor in Parijs geopend. Met deze internationale groei wil het bedrijf inspelen op de vraag naar hun betaaloplossingen in deze regio’s.

De dochteronderneming in Luxemburg is vanaf het tweede kwartaal dit jaar operationeel. Keyware koos voor dit land vanwege de commerciële opportuniteiten en de strategische ligging van een kantoor. ‘Het groothertogdom ligt immers ingesloten tussen de regio’s Zuidoost-België, Noordoost-Frankrijk en het westen van Duitsland. Hierdoor kunnen we onze oplossingen ook op deze regio’s toespitsen en aansturen’, verklaart algemeen directeur Stephane Vandervelde.

De vestiging biedt diverse betaaloplossingen, zoals de verhuur en verkoop van betaalterminals (met inbegrip van contactloos betalen), abonnementen voor het verwerken van debet- en kredietkaarttransacties, Keyware’s Split-applicatie (voor het aanbieden van uitgestelde betalingen) en de S-Token-toepassingen voor het anonimiseren van (transactie-) gegevens. Daarnaast biedt Keyware SARL lokale commerciële ondersteuning voor de bestel- en betaalapp van zusterbedrijf EasyOrder.

Daarnaast kondigt het bedrijf een nieuw kantoor in Parijs aan, gelegen bij het station Gare de Lyon. Hier gaan vooral commerciële teams aan de slag, om in te spelen op de interesse van klanten en prospecten in en rond Parijs. ‘Met dit kantoor in de Franse hoofdstad kunnen we sneller inspelen op diverse commerciële opportuniteiten, zowel bij partners als eindklanten’, aldus Vandervelde.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-10T09:46:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.