Crelan in zee met Comarch

Dit artikel delen:
Bank

De Belgische bank Crelan werkt samen met internationale softwareleverancier Comarch aan de implementatie van een nieuw systeem voor geautomatiseerd investeringsadvies.

De Comarch Wealth Management-oplossing zal Crelans agenten ondersteunen bij het aanbieden van beleggingsadvies, afgestemd op de investeringsvoorkeuren en risicobereidheid van hun klanten.

‘Wij willen onze investeringsadviesdiensten en onze diensten op het gebied van portefeuillebeheer automatiseren en dus verbeteren, met volledige naleving van de regels en voorschriften. We werken daarnaast ook aan een consistent klanttraject over alle kanalen’, aldus Jean-Paul Grégoire, commercieel directeur bij Crelan.

Belgische softwaremarkt

Het van Poolse origine Comarch, met meer dan zesduizend werknemers wereldwijd, klinkt ons minder bekend in de oren dan andere it-dienstenleveranciers als pakweg IBM, Atos of TCS. Toch is de groep al zowat vijftien jaar actief in de Benelux. Het heeft intussen ook enkele grote klanten als Brussels Airlines, ING, Delta Lloyd Life, Orange en KPN. Daar is dus Crelan aan toegevoegd.

Het Benelux-hoofdkwartier van Comarch zit in Brussel, al beschikt het bedrijf ook over kantoren in Luxemburg en Nederland. ‘Dankzij onze samenwerking met Crelan kunnen we onze aanwezigheid op de financiële softwaremarkt in België versterken, aldus Wojciech Pawlus, general manager van Comarch Benelux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-24T08:57:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.