20 miljoen voor handelstransactiehub Modifi

Dit artikel delen:
fintech

Modifi, een online platform voor handelsfinanciering dat onlangs ook in Nederland van start ging, heeft twintig miljoen euro extra financiering opgehaald. De nieuwe middelen stellen de van oorsprong Duitse startup in staat het platform uit te breiden. Modifi richt zich onder meer op importeurs en exporteurs, in het bijzonder in de markt voor e-commerce en elektronica.

Nelson Holzner, topman en medeoprichter van Modifi, wil het platform verder ontwikkelen tot een internationaal knooppunt voor het beheer van handelstransacties.

Het bedrijf probeert zich te onderscheiden met  eenvoudige digitale oplossingen. Modifi biedt middelgrote en kleine bedrijven de mogelijkheid al hun handelsactiviteiten bij één loket onder te brengen. Via deze hub kunnen zij de risico’s die gepaard gaan met het internationale handelsverkeer en vreemde valuta beheren. Ook zijn langs deze weg wereldwijd nieuwe handelspartners te vinden. In Nederland biedt Modifi financieringsmogelijkheden voor zowel importeurs als exporteurs, in het bijzonder in de markt voor e-commerce en elektronica.

Deze investeringsronde (series B) stond onder leiding van de nieuwe investeerders Heliad Equity Partners en Neva. Ook de bestaande investeerders Global Founders Capital, Maersk Growth en Picus Capital deden mee.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-14T14:57:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.