Exact Globe ondergaat volledige make-over

Dit artikel delen:
Make-up

Exact brengt een nieuwe versie uit van Exact Globe, het programma waar 13.000 ondernemingen hun bedrijfsprocessen mee aansturen. Bij Exact Globe+ is de software onder de motorkap volledig vernieuwd en voorzien van de laatste technologie.

Globe+ beoogt een complete oplossing te zijn voor het beheren en monitoren van financiële en operationele processen. De nieuwe versie biedt als voordeel dat toekomstige toepassingen sneller en eenvoudiger zijn te implementeren, aldus het bedrijf.

Naast de technologie is ook het design van het programma verbeterd. Volgens Joep Hoeks, chief product officer van Exact, maakt dat de software nog gebruiksvriendelijker. De ontwikkelaars hebben meer dan zes miljoen coderegels in meer dan 3.300 applicaties aangepast.

Exact zegt dat gebruikers van Exact Globe gemakkelijk kunnen overstappen naar de Globe+-versie. Momenteel zijn de Nederlandse en Belgische wetgevingen beschikbaar. De komende maanden worden de wetgevingen voor andere landen uitgerold. Daarnaast worden functies, zoals Productie, Salaris, en WMS toegevoegd.

PSD2

Vanmorgen presenteerde Exact ook zijn periodieke update. In Exact Online komt de bankkoppeling van PSD2 (Europese wet voor het betalingsverkeer van consumenten en bedrijven) voor rekeninghouders van Rabobank beschikbaar. Met deze nieuwe generatie bankkoppelingen ontvangen gebruikers minimaal vier keer per dag de laatste bankgegevens. Transacties worden sneller verwerkt, terwijl gebruikers controle houden over wie er bij de bankgegevens kan.

Verder wordt het accountants gemakkelijker gemaakt bankkoppelingen van cliënten te bewaken. Zij kunnen nu met de bankkoppeling-monitor de status van bankkoppelingen van administraties controleren. Vanuit de monitor is het ook mogelijk om een PSD2-bedrijfsscreening te starten zodat klanten met hun accountants een nieuwe PSD2-bankkoppeling kunnen opzetten.
 
Exact Bouw7, een softwareoplossing speciaal voor kleinere aannemers, heet voortaan Exact Online Bouw.  Hiermee is de software volledig geïntegreerd in de familie van Exact Online-oplossingen. Exact heeft de afgelopen jaren verschillende overnames gepleegd om zijn positie in de bouw te versterken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-10T12:33:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.