Ctac ontslaat directeur Ctac België

CTAC

Ict-dienstverlener Ctac heeft per direct afscheid genomen van de algemeen directeur van Ctac België, Kris Deroo. Dat meldt de beursgenoteerde dienstverlener uit Den Bosch in een korte verklaring. De reden van het vertrek wordt niet toegelicht.

De directie zegt dat, in afwachting van een nieuw aan te trekken algemeen directeur voor de Belgische activiteiten, voorlopig Willy Koppens, lid van het management team van Ctac Nederland, de Belgische activiteiten leidt.

Kris Deroo was sinds juni 2013 algemeen directeur van Ctac België in Antwerpen. Toen besloot Ctac het Belgische management te wijzigen. Medeoprichter van Ctac België en voormalig algemeen directeur Kris Claesen bleef bij de onderneming betrokken als directeur business development.

Kris Deroo was in 1998 medeoprichter en ceo van de Belgische SAP-dienstverlener EoZen. Dat bedrijf werd in 2010 overgenomen door de Franse branchegenoot SQLI.

Computable heeft Ctac om een reactie gevraagd, maar ceo Henny Hilgerdenaar wil niets zeggen over de redenen van vertrek.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-13T10:16:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.