Slaats commerciële topman Scholten Awater

Scholten Awater

Hardware-dienstverlener Scholten Awater heeft een nieuwe commercieel directeur aangesteld. Luuk Slaats gaat vanaf 1 maart 2015 aan de slag als opvolger van de onlangs vertrokken Rens Evers. Slaats komt uit de eigen gelederen. Hij werkte de afgelopen vijftien jaar in verschillende functies bij het Nijmeegse bedrijf.

'Hierdoor kent hij Scholten Awater en de ict-markt als geen ander. Hij heeft succesvol leiding gegeven aan diverse commerciële afdelingen en zal nu de verantwoordelijkheid krijgen over de volledige commerciële organisatie', licht het management de benoeming toe.

Jan Willem ter Steege, algemeen Directeur Scholten Awater: 'Luuk gaat de verdere transitie van Scholten Awater richting aanbieder van ict-oplossingen voor eindgebruikers, organisaties en datacenters begeleiden. We verwachten dat hij deze transitie kan doorvoeren met behoud van de bedrijfscultuur.'

Volgens Ter Steege zijn de belangrijkste doelstellingen voor de nieuwe commercieel directeur op korte termijn het uitbouwen van het marktaandeel in de zakelijke markt en de groei in de verschillende diensten.

Evers opgestapt

Begin februari 2015 werd bekend dat voorganger Rens Evers opstapte. Evers was sinds maart 2014 aan boord van de Nijmeegse ict-hardwaredienstverlener. Het zegt in goede harmonie afscheid te hebben genomen. Algemeen directeur Jan Willem ter Steege lichtte toe dat het vertrek niets te maken heeft met een conflict of tegenvallende resultaten, maar dat het ontbrak de juiste chemie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-02-27T10:41:00.000Z Pim van der Beek


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.