Jidoka vestigt zich in Mols Technologiehuis

Verhuizen

It-bedrijf Jidoka vestigt zich in het Technologiehuis Innotek te Mol. Momenteel beschikt het nog niet over een eigen kantoorruimte. Met de ruimte in het Technologiehuis wil Jidoka klanten ontvangen en het team uitbreiden.

Jidoka levert software en begeleiding op maat van bedrijven. Het bedrijf werd in december 2013 opgericht, maar beschikte nog niet over een eigen ruimte. Ceo Patrick Hellemans vertelt: 'In onze startfase situeerde 95 procent van ons werk zich op de werkvloer bij onze klanten, waardoor we tot nu geen nood hadden aan een eigen kantoorruimte. Aangezien we in de toekomst ook zelf klanten willen ontvangen en we uitbreidingen plannen, werd een eigen plek nu wel stilaan noodzakelijk.’ De uiteindelijke keuze viel op een kantoorruimte in het Technologiehuis in Mol. Dit omwille van de prijs-kwaliteitverhouding en de professionele uitstraling.

Om alle klanten vlot te kunnen blijven dienen, werft Jidoka in de nabije toekomst heel wat nieuwe werkkrachten aan. ‘Momenteel werken we met een vijftiental mensen, maar we zijn van plan ons team uit te breiden met tal van profielen, zoals business en functionele analisten, project managers, developers en architects.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-26T16:17:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.