Dimension Data is platinum partner van F5

puzzel

Dimension Data, wereldwijde leverancier van ict-diensten, is door F5 Networks benoemd tot zijn eerste Platinum Partner in EMEA. De status van Platinum Partner is het hoogste niveau van erkenning in het Unity Partner Programma van F5.

F5 Networks is al zeven jaar een strategische partner van Dimension Data. Deze samenwerking wordt nog verder uitgediept door de integratie in de SDN-omgeving. De technologieën en oplossingen van F5 vormen de hoeksteen van de architectuur van de datacenters van Dimension Data. De voorbije jaren investeerden beide partijen dan ook stevig in het partnership. 

F5 helpt bedrijven bij het schalen van cloud-, datacenter- en software defined netwerktoepassingen, waardoor applicaties succesvol aangeboden kunnen worden aan iedereen, op elk moment, op elke locatie.

Dimension Data levert gespecialiseerde it-infrastructuuroplossingen en -diensten.​ Het is lokaal aanwezig in meer dan vijftig landen op vijf continenten met een hoofdkantoor in Johannesburg. Het bedrijf telt ruim drieëntwintigduizend medewerkers.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-02T11:26:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.