LoQutus groeit fors en investeert verder

Stijging

Ict-dienstverlener LoQutus, met het hoofdkantoor in Sint-Martens-Latem, realiseerde in 2015 een omzetgroei van 20 procent. Het verhoogt het kapitaal met vijfhonderdduizend euro. Het bedrijf is onderdeel van de Möbius Group. Het helpt bedrijven met het digitaliseren van hun diensten.

LoQutus ziet nog een groei de komende jaren in het bijstaan van ondernemingen in hun digitale transformatie. Het bedrijf werd in 2002 opgericht door Joachim Vanden Brande en is een integraal onderdeel van de Möbius Group. Niet minder dan vijftig consultants zijn elke dag in de weer en voor dit jaar staan er nog vijftien aanwervingen gepland.

LoQutus is een pionier in het begeleiden van organisaties die strategisch en organisationeel voor een digitale transformatie staan. LoQutus heeft vergaande expertise binnen  domeinen als integration, smart processes, Intelligent analytics & insights, case management en information management.

Eind 2015 besliste de Möbius Group om het kapitaal van LoQutus te versterken met een injectie van een half miljoen euro om de organisatiestructuur en de innovatieve projecten te ondersteunen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-17T09:12:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.