Mensura kiest voor Inventive Designers

samenwerking

Mensura, een erkend bedrijf voor externe dienst voor preventie en bescherming op het werk, doet een beroep op de Antwerpse softwareleverancier Inventive Designers. Het neemt het Scriptura Engage-platform in gebruik. Hiermee wil Mensura zijn preventieadviseurs optimaal ondersteunen door de manuele handelingen beperken.

Uit een intern onderzoek van Mensura blijkt dat de manuele handelingen een belemmering vormen op de efficiëntie van de preventieadviseurs. Heel de dag slepen ze een koffer mee en maken ze notities die als ze terug op kantoor aankomen dienen ingegeven te worden in het bedrijfssysteem.

Met behulp van het Scriptura Engage-platform van Inventive Designers wil Mensura de bedrijfsbezoeken van preventieadviseurs digitaliseren en papierloos laten verlopen. Dit vereenvoudigt en versnelt de administratie. 

Het platform stelt de preventieadviseur in staat om offline klantengegevens te consulteren en aan te passen en om in samenwerking met de klant een elektronische checklist in te vullen. Deze informatie wordt, zodra de gebruiker online is, gesynchroniseerd met het klantendatasysteem van Mensura.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-13T10:15:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.