Damovo realiseert omzet van 92 miljoen

Unified communications (UC)-leverancier Damovo, met een Belgische vestiging in Sint-Stevens Woluwe, realiseerde dit boekjaar een omzet van 92 miljoen euro, goed voor een groei van 12 procent. Het boekjaar eindige op 31 januari 2016.

Damovo werd in januari 2015 overgenomen door Oakley Capital Private Equity II. Het sloot op 31 januari 2016 zijn eerste volle boekjaar af. De leverancier boekte een omzet van 92 miljoen euro. Dat is een stijging van 12 procent ten opzichte van het jaar ervoor. De onderneming ligt naar eigen zeggen op schema in om tweehonderd miljoen jaaromzet te behalen.

Daarnaast zag Damovo, in verhouding tot het jaar ervoor, zijn 'bruto'-winst (ebitda) groeien met 24 procent groeien tot 7,1 miljoen euro. Vooral in Duitsland en de Benelux werd er een stevige groei opgetekend en dit de categorieën: UC, Wi-Fi en global managed communication solutions.

In augustus 2015 betrad Damovo met de overname van de unified communications-activiteiten van Centre de Télécommunications et Téléinformatiques Luxembourgeois (CTTL) de Luxemburgse markt. Het bedrijf heeft ook een vestiging opgezet in Oostenrijk. Deze nieuwe ondernemingen zijn een uitbreiding op Damovo’s bestaande activiteiten in Duitsland, Zwitserland, België, Polen en Ierland, en Global Services dat wereldwijd actief is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-28T13:35:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.