Janssens Field Services sluit aan bij Solutions30

Janssens Field Services, de Belgische specialist in oplossingen voor nieuwe technologieën, sluit zich aan bij het Franse Solutions30, naar eigen zeggen de Europese leider op dit gebied. De Franse groep neemt een participatie van 50 procent in JFS. Het Belgische bedrijf krijgt zo toegang tot het Europese netwerk en extra slagkracht in zijn Benelux expansie.

Janssens Field Services (JFS) is een snelgroeiende onderneming die gespecialiseerd is in de uitgebreide technische dienstverlening voor telecomoperatoren, energieleveranciers, it-integratoren, fabrikanten van elektronische apparatuur en beveiligingsbedrijven. Met een omzet van 29 miljoen euro in 2015 en vijfhonderd hoogopgeleide technici is JFS naar eigen zeggen een marktleider op de Benelux-markt.

De oprichters van Janssens Field Services, die dankzij deze operatie tot het kapitaal van Solutions 30 toetreden, het directiecomité en alle medewerkers op sleutelposities zullen nauw samenwerken met het management van Solutions 30 om commerciële synergieën te ontwikkelen binnen het gezamenlijke klantenbestand en om de operationele platformen te integreren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-11T11:26:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.