Codit breidt uit naar UK en Zwitserland

Codit Group, een joint venture van de Belgische informaticadienstverlener Codit uit Gent en de Nederlandse Microsoft-integratiepartner, Axon Olympus uit Utrecht, heeft een eerste vestiging geopend in het Verenigd Koninkrijk, in Hampshire. Afgelopen maand opende Codit Group ook een kantoor in Zürich.

Tim Lewis gaat de Engelse vestiging in Hampshire leiden. Hij heeft meer dan vijfentwintig jaar ervaring in commerciële functies bij softwarebedrijven zoals Symantec en Seagate. Technisch directeur van Codit Integration Ltd. wordt Iain Quick. Ook hij heeft zo'n vijfentwintig jaar ervaring, die hij onder meer opdeed bij Microsoft in Reading en bij Solidsoft Reply, waar hij en Lewis overigens collega’s waren. Solidsoft Reply is net zoals Codit een Microsoft-partner die actief is in integratieprojecten op basis van BizTalk Server en Azure.

Codit en Axon Olympus gingen eind 2014 hun joint venture aan om samen internationaal uit te breiden buiten Frankrijk en Portugal, waar Codit toen al gevestigd was. 'We hadden bij de oprichting van Codit Group vooropgesteld om tegen eind 2016 in een paar extra landen actief te zijn', zegt Stijn Degrieck, de ceo van Codit. 'We breiden uit naar landen waar er een potentieel is voor ons en waar geschikte mensen onder de Codit-vlag willen ondernemen om ter plaatse onze producten en diensten aan te bieden. Vanuit de groep bieden we hen ruggensteun om succesvol te zijn. Het is de bedoeling om na de opening van de kantoren in Zürich en Hampshire in nog meer landen actief te worden, maar we willen stap voor stap groeien en elke opportuniteit zorgvuldig bekijken.'

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-11T14:05:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.