Stephan Engelen nieuwe ceo van iText

Het Gentse iText trekt Stephan Engelen aan als nieuwe ceo. Hij werkte eerder voor Philips Electronics en voor Cisco Systems. Het bedrijf levert programmeerbare pdf-software.

Stephan Engelen brengt 25 jaar leidinggevende ervaring met zich mee. Engelen werkte eerder voor Philips Electronics en voor Cisco Systems, waar hij verantwoordelijk was voor (inter)nationale en wereldwijde operaties. Hij was daarnaast tevens medestichter van twee bedrijven: een leverancier van een cloud-facturatiesysteem en een technologieconsultancybedrijf dat focust op operationele en strategische verbeteringen voor bedrijven die actief zijn rond venture capital en private investment. 

Engelen begeleidde binnen de ecosystemen van de universiteiten van Leuven en Luxemburg meer dan dertig bedrijven met strategische managementondersteuning. Hij blijft overigens ook start-ups en technologietransfers begeleiden als expert bij het Luxemburgse National Research Centre.

iText  werd opgericht door Bruno Lowagie en zijn echtgenote is al actief sinds 2000, helpt it-ontwikkelaars met het creëren, aanpassen en onderhouden van documenten in het pdf-formaat. Naast de Gentse vestiging beschikt het over een kantoor in Singapore. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-13T09:00:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.