Brugse IT-beurs wordt permanente vereniging

Puzzel

Zeven firma’s uit de regio Brugge en drie academische instellingen richten Brug-IT op. Deze vereniging moet een centraal aanspreekpunt vormen voor bedrijven uit de regio die worstelen met ict-vraagstukken.

Wat op 19 november vorig jaar begon als een vakbeurs van Brugse it-bedrijven, krijgt nu vaste vorm als een vereniging: Brug-IT. Initiatiefnemers zijn Hogeschool West-Vlaanderen (Howest), Hogeschool Vives en de KU Leuven, die ook in Brugge campussen hebben, en de informaticabedrijven Eye-T, Mentoring Systems, Sharecom en Silicon. Ook de communciatiebureaus Digital Management Partners, D’M&S communications en Web Retail Company zijn onderdeel van Brug-IT.

De doelstelling van Brug-IT is om een centraal aanspreekpunt te vormen voor bedrijven uit de regio. Elk bedrijf dat worstelt met ict-vraagstukken kan bij de vereniging terecht, die de ondernemer dan in contact brengt met een bedrijf uit de regio dat hem kan helpen. Daarnaast gaat de vereniging ook congressen organiseren. Zo is er voor 2017 al een nieuwe, regionale it-vakbeurs voorzien. Deze zal vervolgens om de twee jaar gaan plaatsvinden.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-09-09T08:20:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.