Minds&More kiest voor NetSuite

Contract ondertekenen

Het Belgische consultancybureau Minds&More implementeerde recent de volledige NetSuite Services Resource Planning (SRP). Het bedrijf doet voor zijn totale bedrijfsvoering beroep op het pakket van NetSuite.

Het bedrijf rekent op de diensten van NetSuite voor het beheren van financiën, projecten en middelen, over crm, tijd- en kostenrapportage tot klantenfacturatie, alles vanuit één oplossing. Met NetSuite SRP beschikt Minds&More over een stevige basis voor haar groeiplannen die alle processen, van lead naar klant naar project naar oplevering, kan beheren en daarnaast de operationele efficiency verbetert en realtime kritieke business inzichten geeft.

Minds&More biedt bedrijven innovatieve sales en marketingdiensten en –oplossingen via een netwerk van meer dan 100 freelancers. Toen het bedrijf groeide en het management met een ambitieuze groeistrategie kwam, was het duidelijk dat het bedrijf haar bestaande complexe web van applicaties, waaronder Salesforce.com voor CRM, een lokaal accountingsysteem, en Excel-spreadsheets voor projectmanagement, moest vervangen door één uniform systeem. NetSuite SRP was de enige unified cloud-based oplossing die aan de vereisten van het bedrijf voldeed.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-10-14T09:25:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.