Damovo neemt het Duitse Netfarmers over

Overname handen schudden

Damovo, actief in zakelijke communicatie-oplossingen en -diensten, neemt het Duitse Netfarmers over. Deze is gespecialiseerd in unified communications (uc), beveiliging en networking. Het bedrijf heeft een ruime expertise opgebouwd in Cisco-technologie en versterkt daarmee de mogelijkheden van Damovo om end-to-end Cisco-oplossingen en -architecturen te leveren.

De overname is de volgende stap in de ‘buy and build’-strategie van Damovo, dat zijn omzet de komende drie tot vijf jaar wil laten groeien naar tweehonderd miljoen euro. Het bedrijf heeft de ambitie om een van de grootste onafhankelijke uc-leveranciers van Europa te worden. Netfarmers, opgericht in 2005, is met name actief in de Duitssprekende landen en werkt voor tal van grote klanten in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Na deze acquisitie beschikt Damovo over zestien internationale vestigingen en bedient meer dan 120 landen op zes continenten. Damovo werkt voor een groeiend klantenbestand van meer dan tweeduizend bedrijven, waaronder tal van grote Europese bedrijven en enkele Fortune Global 500-bedrijven. Verder heeft Damovo strategische partnerships met toonaangevende technologieleveranciers, waaronder Cisco, Avaya, Microsoft en Mitel.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-11-17T10:57:00.000Z Kevin Stickens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.