Winnaar Café Challenge ontvangt prijs

Computable Café op InfoSecurity vakbeurs

Prijsuitreiking Computable Café Challenge

v.l.n.r.: William Visterin (Computable), prijswinnaar Jeff Verhulst en Peter Roelens (ceo Nextel)

Jeff Verhulst, consulent informatieveiligheid, ontvangt als winnaar van de challenge op het Computable Café zijn prijs. Die krijgt hij uit handen van Peter Roelens, ceo van Nextel, en William Visterin, hoofdredacteur van Computable België.

De prijs is een Microsoft Surface Pro 4 toestel, dat door Nextel samen met Microsoft werd aangeboden. Verhulst, als consulent werkzaam bij Welzijnsregio Noord-Limburg, kreeg de Surface als winnaar van de Computable Café Challenge. Die werd gehouden tijdens de ict-vakbeurzen Infosecurity.be, Storage Expo en The Tooling Event.

Toeschouwer cloud panel

Verhulst kwam tot de eindoplossing voor deze hersenkrakerdata driven business. 'Ik nam deel nadat ik op het Computable Café het interessante panelgesprek had bijgewoond over cloud. Een thema dat ook voor lokale besturen erg van tel is', vertelt hij. 'Daarna nam ik tijd om me over de challenge te buigen. Gelukkig maar', lacht hij. 

Verhulst is naar eigen zeggen een trouwe bezoeker van de Infosecurity vakbeurs. 'Elk jaar aangestipt op mijn agenda', vertelt hij. Vooral de nieuwe wetgeving rond GDPR blijkt voor hem, en de besturen waar hij als consulent voor werkt, vandaag een belangrijke uitdaging.

Computable Café

Nextel sponsorde het Computable Café, dat voor de eerste keer op de Belgische editie van Infosecurity werd geopend. 'Het Computable Café was een mooie mix tussen relevante inhoud enerzijds en toegankelijkheid anderzijds. En dit in een mooie en vlotte café-setting. Hierdoor was het voor bezoekers makkelijker om met elkaar en de sprekers te praten dan bij de reguliere seminars op Infosecurity', vertelt Joris Van Rymenant, chief commercial officer bij Nextel. 

De Computable redactie was de volle twee dagen aanwezig in het Computable Café. Ze organiseerde er vier panelgesprekken (privacy, security, cloud en war on it-talent) en een Pub Quiz en reikte er de ICT Person of the year award uit aan Peter Hinssen. De Café Challenge liep de hele tijd door.

“Meer volk op Infosecurity”

Naast Café Challenge-winnaar Jeff Verhulst, kijkt ook Nextel als sponsor van het Computable Café én deelnemer van de beurs terug op een geslaagde editie van Infosecurity. 'Er was meer volk dan op de vorige editie. En bovendien kregen wij op onze stand ook meer relevante bezoekers, met relevante challenges en op zoek naar concrete oplossingen', weet Van Rymenant.

Voor Nextel was het intussen al de achtste deelname aan Infosecurity . Al is hun aanbod een stuk breder dan security. 'Wij bieden onze klanten oplossingen op het vlak van digitale transformatie', vertelt Peter Roelens, ceo bij Nextel, die de prijs van de Café Challenge persoonlijk overhandigde aan Verhulst.

Specialisaties

Nextel was als bedrijf tot voor enkele jaren vooral actief in de wereld van telecommunicatie en netwerken, maar breidde zijn aanbod uit. 'Wij bieden vandaag oplossingen op elk onderdeel van it. Dat gaat dan van collaboration, internet of things, big data, cloud, mobility en security', somt Roelens op. 'Daarnaast zijn wij ook actief als operator.' Ook contactcenters en camerabewaking behoren tot de specialisaties van Nextel, zo voegt Roelens toe.

Het bedrijf telt vandaag 385 medewerkers. Enkele maanden geleden deed Nextel nog de overname van it-bedrijf Mobile Access.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-04-28T08:48:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.