Mooie prijzen te winnen in Kerstpuzzel 2017

Kerst

In de Computable Kerstpuzzel 2017 zijn mooie prijzen te winnen. Wat dacht u van de Ockel Sirius B, een volledige Windows 10-computer die in je broekzak past. Van Nederlandse makelij. Of een toegangskaart tot The VR Room en twee prachtige boeken over ASML. Verder lopen de prijzen uiteen van ict-beveiligingsproducten, een draadloze oortelefoon, een flashdrive en een micro SD-kaartlezer.

In de Computable Kerstpuzzel 2017 'Van A tot Z' komt het jaar nog een keer langs in de vorm van 26 cryptische omschrijvingen over bedrijven, instellingen, personen, zaken en ontwikkelingen die in het nieuws zijn geweest.

Het thema van de digitale transformatie komt er zeker in terug. Net als de talloze ict-beveiligingsincidenten uit 2017, de ict-problemen bij de overheid, blockchaintechnologie, kunstmatige intelligentie, robotisering, de bitcoin en het tekort aan ict-personeel.

Aan u, puzzelaar, de opdracht om dit alfabet te ontcijferen en bij iedere letter het juiste antwoord te vinden. De website van Computable biedt daarbij zeker uitkomst.

Stuur de oplossing via de website van Computable (www.computable.nl/kerstpuzzel) voor 15 januari 2018 naar de redactie. Deelnemers met het juiste antwoord maken kans op één van de mooie prijzen.

Klik hier voor een pdf van de Computable Kerstpuzzel 2017 'Van A tot Z'. 

Prijzenpot

De hoofdprijs is een Ockel Sirius B, ter waarde van (twv) 300 euro. Ockel Computers is een Nederlandse leverancier van een nieuwe volledige Windows 10-computer die in je broekzak past. Op de afgelopen ict-vakbeurzen Infosecurity en Data & Cloud Expo 2017 in de Jaarbeurs in Utrecht won Ockel de pitch battles in het Computable Café van drie andere startups. Deze jonge bedrijven waren deelnemers aan het Computable Future Lab op de beurzen. Met als prijs te mogen meedingen naar de 'Computable Award - Nederlandse startup van het Jaar' in 2018.

Daarnaast hebben diverse bedrijven en pr-bureaus de volgende prijzen beschikbaar gesteld:

3x Trend Micro Maximum Securi (3 apparaten x 1 jaar), twv 113 euro

2x Plantronics BackBeat 100-serie (draadloze oortelefoon), twv 80 euro

3x Kaspersky KTS speciale editie (3 apparaten, 1 jaar), twv 79,99

Kingston flashdrive DataTraveler Elite G2 twv 68 euro

Een cadeaubon voor een 'VR Room for Two' in Utrecht, Breda of Amsterdam, twv 69 euro

'De architecten van ASML' (uitgeverij Techwatch Books; editie voor technici) van René Raaijmakers, twv 49 euro

'De geldmachine - De turbulente jeugd van ASML' (uitgeverij Techwatch Books; editie voor een breed publiek), René Raaijmakers, twv 34,50 euro

Kingston micro SD-kaartlezer MobileLite Duo 3C (speciaal voor type-C USB poort), twv 30 euro

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-12-28T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.