Pronovix wint twee Drupal Splash Awards 2018

Laura Vass en Kristof van Tomme van Pronovix met de Drupal Splash Awards. Foto: Stichting Drupal Nederland (Tim ten Velden)

Webdevelopment Pronovix heeft met het ABN Amro Developer Portal de Drupal Splash Award gewonnen in de categorie ‘corporate’. Ook won het Belgische bedrijf de award voor Website van het Jaar.

Andere winnaars waren MediaMonks (Weber.com, categorie commerce), Burst (Chupa Chups, categorie design/uX), SWIS (Boip, categorie non-profit), ezCompany (Erasmus Universiteit Rotterdam, categorie onderwijs), The Reference (Aquafin, categorie overheid), LimoenGroen (Eva Jinek, categorie publishing/media), Atom (Mytaxflow, categorie tools/apps) en One Shoe (Thuisarts, categorie zorg). De prijzen zijn vorige week uitgereikt in Het Muntgebouw in Utrecht.

Open source content management

De Splash Awards belonen elk jaar de beste web-projecten gebaseerd op het open source content management platform Drupal. De winnaars van 2018 mogen hun cases inzenden voor de eerste editie van de European Splash Awards die in september 2018 worden uitgereikt tijdens de conferentie Drupal Europe in het Duitse Darmstadt.

De Splash Awards zijn een initiatief van Stichting Drupal Nederland. Deze stichting heeft als doel om Drupal in Nederland te promoten en de gebruikersgemeenschap in Nederland te ondersteunen. Drupal is een populair open source content management platform dat zowel kleinschalig als op bedrijfsniveau wordt ingezet.

Drupal

Drupal is het open source cms en -framework dat geschikt is voor het bouwen van websites, multi-sites en (mobiele) applicaties. Het draait op meer dan een miljoen websites wereldwijd, waaronder die van het Witte Huis, Harvard University, de Verenigde Naties (WFP) en NBC.

Drupal is opgericht door Dries Buytaert.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-26T11:12:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.