Transip Group neemt It-ernity holding over

Overname

De Leidse webhosting-provider Transip group neemt internetsolution-bedrijf It-ernity holding over. Eigenaar van Proserve, Cloudvps, Signet, VDX, Webstekker en DDS. De provider, sinds januari 2017 ook actief op de Belgische markt, versterkt door de overname zijn positie in de Benelux en mag zich rekenen tot één van de grotere hosting en cloudgroep-bedrijven in de regio.

De overname draagt bij aan de strategie van Transip om zijn positie in de nationale it-markt ook internationaal verder uit te bouwen door krachtenbundeling en het ontwikkelen van talenten. Naar eigen zeggen ontstaat er op deze manier een sterker en groter platform op Nederlandse bodem, dat een krachtig Europees alternatief biedt voor de huidige mondiale technologiemarkt.

Transip laat weten dat een grotere doelgroep kan worden aangesproken door toevoeging van webhosting en domeinnamen vanuit VDX, Webstekker, DDS, managed en it-solutions van Proserve, connectivity en netwerkoplossingen vanuit Signet en cloud- en infrastructure oplossingen uit handen van Cloudvps. Een bijkomstigheid, die zou voorzien in de groeiende behoefte aan digitale oplossingen van Nederlandse bodem.

Raymond Kasiman en Jeroen Hüpscher vormen samen de nieuwe directie van de door Transip zelf gefinancierde overname. Het bedrijf, dat nu groeit naar bijna vierhonderdduizend klanten, 210 medewerkers en een jaaromzet van ongeveer zeventig miljoen euro heeft, laat weten geen uitspraak te doen over het bedrag waarvoor It-emity holding is gekocht. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-10T10:49:00.000Z Zamire Willems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.