Realdolmen in handen van GFI en verdwijnt van beurs

De overname van Realdolmen door GFI Informatique is voltooid. Het Franse bedrijf heeft inmiddels 99 procent van de aandelen in handen en krijgt de overige 1 procent automatisch toegekend. Hierdoor is Realdolmen op 13 augustus 2018 automatisch van de Euronext Brussel geschrapt.

In februari dit jaar deed GFI een overnamebod op Realdolmen. In juni kon de Franse branchegenoot 88,92 procent van de Realdolmen-aandelen overnemen. Om ook de rest van de aandelen in handen te krijgen, werd een zogeheten Squeeze-out georganiseerd. Hierbij werden 174.642 aandelen (3,3 procent) van Realdolmen ingebracht.

Door ook deze aandelen over te nemen, bezit GFI Informatique nu 5.237.4491 aandelen van Realdolmen. Dat is goed voor 99,05 procent van alle aandelen. De 50.318 aandelen die nog niet zijn ingebracht, worden geacht van rechtswege te zijn overgedragen aan GFI. De Squeeze-out werd op 10 augustus 2018 beëindigd.

De voormalige eigenaars van deze overgebleven aandelen hebben recht op 37 euro per aandeel. De verkoop hiervan verloopt via de Deposito- en Consignatiekas.

Door de verkoop van aandelen verdween Realdolmen van de beurs (Euronext Brussel).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-14T11:58:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.