Pure Storage neemt Storreduce over

Deal handen schudden overname

Data flash opslagleverancier Pure Storage heeft het Amerikaanse softwarebedrijf Storreduce overgenomen. Laatstgenoemde is gespecialiseerd in een opslagoplossing voor het beheren van grootschalige, ongestructureerde data via de cloud.

De opslagleverancier Pure Storage breidt met de koop van Storreduce zijn portfolio uit met geavanceerde deduplicatietechnologie om zo naar eigen zeggen tegemoet te komen aan de groeiende vraag voor ongestructureerde gegevensbeheer in multi-cloudomgevingen. De speciaal voor de cloud geoptimaliseerde technologie van Storreduce verlaagt volgens het bedrijf de opslag- en bandbreedkosten, waardoor flash- en cloudoplossingen voor andere gebruiksdoelen kunnen worden ingezet. Denk dan bijvoorbeeld aan het op verschillende manieren opslaan van gegevens, het zogenoemde ‘data tiering’, naast ook migratie en bescherming.

‘Met de combinatie van de datareductiefuncties van Storreduce en Pure's flash- en objectopslagtechnologieën, kunnen we nu veel moderne cloud-native applicaties evenals bestaande ongestructureerde datastructuren, met name snel herstel, in een sneller tempo optimaliseren’, aldus Charles Giancarlo, ceo van Pure Storage.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-23T11:31:00.000Z Zamire Willems


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.