Securelink benoemt Digital Shadows tot partner

De Belgisch/Nederlandse ict-security- en netwerkintegrator Securelink benoemt securitydienstverlener Digital Shadows tot strategisch partners. Samen brengen ze Securedetect Intelligence op de markt. Dit biedt cyber threat intelligence en digitale risicobescherming as-a-service en zal onmiddellijk beschikbaar zijn voor Europese bedrijven in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Nederland, Denemarken en Zweden.

Door gebruik te maken van de digitale risicotechnologie van Digital Shadows en de Searchlight-service kunnen bedrijven hun digitale risico's van het open, deep en dark web volgens de partners minimaliseren. Het gezamenlijke initiatief zorgt volgens beide bedrijven voor een meer proactieve, door inlichtingen gestuurde, beheerde service. Het Securelink Computer Security Incident Repsonse Team (CSIRT) acteert direct op de alerts van Digital Shadows om zo in een end-to-end managed detection en response service rondom digitale risk protectie te voorzien. Deze alerts worden ook verrijkt met gegevens die zijn verzameld door het Securelink Research Team om extra inzicht en intelligentie te bieden aan haar klanten.

Proactieve bescherming

Thomas Fetten, ceo van Securelink over het partnerschap: ‘Digitale transformatie heeft gezorgd voor een verhoogd aanvalsoppervlak en nieuwe digitale risico's voor bedrijven, waaronder dataverlies en risico's voor het merk, de reputatie en wettelijke verplichtingen. Securedetect Intelligence biedt wat mij betreft de volgende stap in proactieve bescherming. Door samen te werken met Digital Shadows kunnen wij onze 2.400 klanten en de bredere markt bedienen.

Digital Shadows en SecureLink

Digital Shadows is wereldwijd actief, maar richt zich hoofdzakelijk op de Verenigde Staten, Groot-Brittannië, Duitsland en Nederland. Het beschikt over een vestiging in San Francisco en Londen.

Securelink werd in 2003 opgericht in België beschikt over 550 medewerkers verspreid over kantoren in Nederland (Sliedrecht, Amersfoort en Amsterdam), België (Nivelles en Wommelgem), Zweden (Malmö, Gothenburg en Stockholm),  Denemarken (Aarhus, Copenhagen), Noorwegen (Billingstad en Oslo) en het Verenigd Koninkrijk (Londen).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-16T14:59:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.