Talend benoemt Frank Thomas tot channeldirecteur EMEA

Specialist in clouddata-integratie Talend stelt Frank Thomas aan als channeldirecteur in de EMEA-regio. Hij moet het marktbereik van Talend vergroten door in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika het partnerecosysteem verder uit te bouwen en strategische samenwerkingen te versterken.

‘Frank zal een belangrijke rol spelen in het versterken van het partnerecosysteem in de EMEA-regio, door zowel strategische samenwerkingen te ontwikkelen en te versterken, als het neerzetten van Talend als het strategische integratieplatform om organisaties te ondersteunen bij hun dataprojecten’, zegt Rolf Heimes, wereldwijd verantwoordelijk voor het kanaal bij Talend.

Frank Thomas heeft meer dan twintig jaar ervaring in de data-industrie en was eerder werkzaam bij Uniserv, waar hij verschillende functies bekleedde, onder andere als sales- en alliantiedirecteur. Daarvoor was de Duitser werkzaam in verschillende wereldwijde en Europese salesrollen, onder meer bij Reuters en Informatica.

Talend

Talend is een specialist in clouddata-integratie en data-integriteit en ondersteunt bedrijven bij hun transformatie door ze van betrouwbare data te voorzien. Gebruikers kunnen data uit diverse bronnen verzamelen en beheren zodat het voor de juiste doeleinden wordt gebruikt, veranderen naar andere formats en de kwaliteit verbeteren, en delen met interne en externe stakeholders. AB InBev, Air France-KLM, EuroNext, Domino’s en het Duitse Uniper werken met de oplossingen van Talend.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-06-25T14:45:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.