Team.Blue neemt Register Group over

samenwerking

Team.Blue (de nieuwe combinatie van Combell en TransIP) gaat hoster Register Group overnemen. Dat bedrijf is actief in Italië, het VK, Ierland, Spanje, Frankrijk, Portugal en Nederland.

Een overnameprijs wordt niet bekendgemaakt. Wel zegt Team.Blue dat de groep na de transactie een jaaromzet van 275 miljoen euro zal boeken. Het heeft dan twee miljoen zakelijke klanten in tien landen. Hg, een strategische investeerder in zowel Team.Blue als Register Group, zal verder blijven investeren in de nieuwe groep.

‘We zijn een krachtige speler aan het bouwen voor digitale diensten voor bedrijven en ondernemers in Europa’, zegt Jonas Dhaenens, ceo Team.Blue. ‘Team.Blue brengt de beste experts in hun vakgebied samen én blijft een sterke lokale focus hebben. Samen met Register Group en ondersteund door de strategische expertise van Hg, ben ik er van overtuigd dat Team.Blue toekomstig in staat zal zijn om de meest innovatieve tools te kunnen aanbieden aan haar klanten. Bovendien worden we een ontzettend inspirerende plaats om te werken voor onze talrijke collega’s in heel Europa.’

Team.Blue ontstond net voor de zomer door de fusie van TransIP en Combell. De respectievelijke oprichters Ali Niknam en Jonas Dhaenens (enkele maanden eerder door Computable nog verkozen tot It -persoonlijkheid van het Jaar) zetten zo de krijtlijnen uit voor een van de grootste hostinggroepen van Europa.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-09-05T09:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.