Deutsche Messe stelt nieuwe techbeurs Twenty2X uit

Deutsche Messe verplaatst Twenty2X naar 21 tot en met 23 juni van dit jaar. Oorspronkelijk zou het nieuwe ict-evenement over twee weken in Hannover plaatsvinden van 17 tot en met 19 maart. Maar de beursorganisator durft het dan toch niet aan met het oog op Covid-19, het coronavirus.

Vorige week liet Deutsche Messe op vragen daarover weten dat het nieuwe evenement door zou gaan omdat het risico op een eventuele verspreiding van het virus niet groot zou zijn. Nu stelt het beursbedrijf dat het op dringend advies van de regionale zorgautoriteit in Hannover heeft gekeken naar de maatregelen die het Robert Koch Institute - het Duitse RIVM - adviseert om een evenement te beschermen tegen het coronavirus. Het lukt volgens de beurs echter niet om deze maatregelen goed in te regelen op korte termijn. Vandaar dat Deutsche Messe er voor gekozen heeft zijn eigen twee eigen beurzen die het in maart organiseert, uit te stellen. Het gaat daarbij om Twentt2X en de Halal Hannover.

Voornaamste struikelblokken van de voorgestelde stringente maatregelen van het Robert Koch Institute zijn het plaatsen van meetstations bij alle ingangen en het checken bij elke deelnemer of die uit een risicogebied komt of contact heeft gehad met iemand uit een risicogebied. In beide gevallen zou zo'n deelnemer geweigerd moeten worden na een bevestigend antwoord.

Twenty2X

Twenty2X is nu verplaatst naar 23 tot en 25 juni 2020. De nieuwe techbeurs moet het antwoord zijn op de CeBIT, de ict-beurs waar in 2018 een punt achter werd gezet. Met Twenty2X wil Deutsche Messe een platform voor geavanceerde it-oplossingen bieden voor de zakelijke markt.

De driedaagse techbeurs behandelt de thema’s business management, security solutions, new tech en new work. Ook is er het onderdeel Scale11. Dat moet een showcase worden voor startups die willen netwerken met mkb'ers, grootzakelijke bedrijven, investeerders, politici en mediaorganisaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-03T09:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.