Computable virtueel event: wat is dé cybersecurity-film?

filmset opname movie hollywood

Computable houdt op 27 mei om 11.00 uur een virtueel event, tijdens welke we op zoek gaan naar de beste cybersecurity-film aller tijden. Ook jij kan die mee bepalen.

Het gaat op woensdag 27 mei 2020 om 11.00 uur om een virtuele editie van het Computable Café, de populaire formule op de vakbeurzen InfoSecurity, Data & Cloud Expo.

Aangezien de Belgische vakbeurs is uitgesteld tot 9 en 10 september organiseren we al een online-event. Hierbij gaan we dus op zoek naar de beste Hollywood-cybersecurity-film aller tijden. Dit in samenwerking met SAI, het platform voor it’ers in Vlaanderen en Brussel.

Iedereen kan eerst stemmen op een long list van ongeveer tachtig films. Uiteindelijk zal Marc Vael tijdens het virtueel event de short list van tien films bekendmaken en bespreken. Marc schreef hierover onlangs een boek ‘Informatieveiligheid en cybersecurity duiden via film’.

De tien besproken films zullen één specifiek thema rond informatiebeveiliging en cybersecurity behandelen, met telkens praktische tips en kernboodschappen voor it- en zakenmensen.

Stemmen voor de beste cybersecurity-film aller tijden kan via deze poll.

Een longlist van ongeveer tachtig films, die begint in 1968 een gaat tot eind 2019. Maak uw keuze.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Voted! Ben eens nieuwsgierig want er staan wel wat TOP films op de lijst. Trouwens een super boek van Marc Vael. Echt een originele invalshoek.

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-18T10:53:00.000Z William Visterin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.