Jaarbeurs verplaatst vakbeurzen naar voorjaar 2021

Infosecurity.be, Data & Cloud Expo wordt verplaatst naar het voorjaar van 2021. De it-vakbeurs stond aanvankelijk gepland voor 9 en 10 september 2020 in Brussels Expo.

De uitbraak van het coronavirus zorgde er eerder al voor dat de Infosecurity.be, Data & Cloud Expo verplaatst werd van het voorjaar 2020 naar september 2020. Dat de coronacrisis de beurzensector helemaal op zijn kop heeft gezet, is de afgelopen maanden dus wel duidelijk gebleken.

De onduidelijkheid die nog steeds heerst rond een mogelijke tweede golf, en het al dan niet kunnen doorgaan van evenementen na 31 augustus 2020, heeft Jaarbeurs doen beslissen de it-vakbeurs Infosecurity.be, Data & Cloud expo te verplaatsen naar volgend jaar.

'Om een kwalitatieve beurs te bieden is er voor zowel Jaarbeurs als haar exposanten voldoende voorbereidingstijd nodig en juist dit kan door de onzekerheid niet worden gegarandeerd', oppert Bram van den Braak, brandmanager bij Jaarbeurs.

31 maart en 1 april 2021

Jaarbeurs richt zich nu volledig op de voorbereidingen van de nieuwe editie van Infosecurity.be, Data & Cloud Expo, die zal plaatsvinden op 31 maart en 1 april in Brussels Expo. 'Wij hebben er alle vertrouwen in dat we in 2021 weer een succesvolle editie kunnen neerzetten, waarbij we de kwaliteit bieden die onze partners en bezoekers van ons gewend zijn', stelt Van den Braak.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-19T13:46:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.