Westpole opent kantoor in Frankrijk

Dit artikel delen:
Franse vlag

Westpole, leverancier van cloud en managed services, opent een hoofdkantoor in het Franse Straatsburg. Tegen het einde van dit jaar moeten hier zeventig collega’s in dienst zijn.

Westpole is een Italiaanse leverancier van it-diensten en -oplossingen. De organisatie ontzorgt bedrijven van het beheer van infrastructuur en applicaties en ondersteunt hen bij hun digitale transformatie. Het beschikt over kantoren in Italië en de Benelux en breidt nu uit naar Frankrijk. Het kiest dit land vanwege de bestaande contracten met diverse Europese en internationale operators, zowel op de particuliere markt als bij overheidsinstellingen.

‘Met de uitbreiding in Frankrijk betreedt Westpole één van de belangrijkste landen voor digitale innovatie in Europa’, vertelt Massimo Moggi, algemeen directeur Westpole Europa.

Westpole heeft ruim zeshonderd mensen werknemers in dienst verspreid over zeven kantoren in Italië (Rome, Milaan, Venetië en Bologna), België (Vilvoorde, Mont-Saint-Guibert) en Luxemburg (Windhof). Dat is goed voor een omzet van ongeveer honderd miljoen euro.

De Benelux-tak kwam in 2020 tot stand toen de Duitse Livia Group het bedrijfsonderdeel Professional Solutions van Iris Group overnam. In deze regio zijn zo’n driehonderd werknemers in dienst verspreid over kantoren in België en Luxemburg.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-07-06T10:03:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.