Bruno Segers borrelt ook digitaal

Bruno Segers

Met ‘Digitaal is een werkwoord, de 12 geboden voor digitaal gebruiksgemak in Vlaanderen’ lanceert it-veteraan Bruno Segers zijn eerste e-boek, gebaseerd op de tips en aanbevelingen die eerder op zijn blog ‘Bruno Borrelt’ verschenen

In het gratis downloadbare e-boek geeft Bruno Segers heel wat praktische tips onder het moto ‘Vraag niet wat Vlaanderen digitaal voor jou kan doen – vraag wat jij digitaal kan doen voor Vlaanderen’. Zo houdt hij een pleidooi voor een e-mailadres voor elke Vlaming, het wegkieperen van de eid-kaartlezers, het gebruik van ‘itsme’, Doccle, izimi en de ‘e-box’-applicatie.

Segers omschrijft zich als een ‘chief digital activist’, wil de Facebook- en Google-logins bannen, kaart ook de weinig gebruikersvriendelijke webstek ‘MijnGezondheid’ aan maar beveelt dan toch warm ‘mijn burgerprofiel’ van Vlaanderen Digitaal aan, alsook de privacyveilige zoekmachine ‘DuckDuckGo’.

Bruno Segers, die country manager was van Microsoft België, topman van RealDolmen en het DPA digitaal platform voor advocaten, wil met deze aanbevelingen in 2022 een ‘Ronde van Vlaanderen’ doen. Het e-boek zit vol spitse humor en leest dan ook als een (digitale) trein.

Het is hier gratis te downloaden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-24T11:04:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.