Boekhandel Acco gaat laptops verkopen

Signpost, een ict-bedrijf dat zich richt op het onderwijs, sluit een samenwerking met uitgeverij en boekhandel Acco. In Acco-shops biedt Signpost binnenkort een servicepoint aan waar studenten een laptop kunnen aankopen en laten herstellen.

In een eerste fase van de samenwerking installeert Signpost van dergelijke punten in de Acco-winkels in Gent, Leuven en Antwerpen. Behalve voor een onderhoud of herstelling, kunnen studenten binnenkort laptops van Signpost in de shops bekijken en bestellen. Signpost heeft verder in België reeds servicecentra in Kortrijk, Brugge, Antwerpen, Hasselt, Brussel en Namen.

‘De samenwerking tussen Signpost en Acco is voor ons een logische stap’, aldus Arne Vandendriessche, ceo van Signpost. ‘Het gaat hier over twee bedrijven die dicht bij de student staan en weten wat die student nodig heeft om een succesvolle studietijd door te maken: een goede laptop en sterk studiemateriaal. Volgens de topman is Signpost gespecialiseerd in ict-oplossingen en weet zijn bedrijf welke laptop, software en bijbehorende service de student nodig heeft. Acco is dan weer gespecialiseerd in de creatie, productie en distributie van studiemateriaal voor het hoger onderwijs.

Acco is meer dan een uitgeverij en boekhandel. Het is een in 1960 opgerichte studentencoöperatie die verschillende activiteiten combineert. Acco is als uitgeverij Acco Learn gevestigd in Leuven, heeft een drukkerij Print & Productions in Herent en boek- en kantoorhandels in Leuven, Heverlee, Antwerpen, Gent en Kortrijk.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-25T11:37:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.