Annik Van Belle trekt van Iris naar Proximus

Annik Van Belle

Annik Van Belle verruilt Iris voor een job bij Proximus als ‘chapter owner corporate marketing strategy & branding’. Zij heeft bijna twee decennia ervaring in de telecombiotoop.

Annik Van Belle neemt bij Proximus de rol in van Jan Sonck, die afgelopen zomer van de enterprise- naar de netwerkafdeling opschoof. Daar leidt hij binnen het cloudservicecenter het innovatielab in samenwerking met HCL Technologies.

Annik Van Belle studeerde business management aan de Hogeschool West-Vlaanderen. In de lente van 2000 is ze aan de slag bij BT als marketing communications specialist. Twee jaar later wordt ze aangetrokken door Colt Telecom waar ze gedurende zestien jaar doorgroeit van country marketing manager tot product marketing manager ip-services voor de emea-regio.

In de zomer van 2018 kiest ze voor Iris en schuift ze door als head of marketing & sales support. Nu is Annik Van Belle dus opnieuw in haar vertrouwde telecomomgeving.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-25T14:42:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.