Proximus Enterprise wordt Proximus NXT

De Proximus Enterprise afdeling verandert van naam en wordt Proximus NXT. “Daarmee willen we meer de nadruk leggen op onze it-diensten,” vertelt enterprise market lead Anne-Sophie Lotgering. De nadruk ligt vooral op security en cloud.

De naamswijziging werd gisterenavond aangekondigd tijdens een Proximusevent met ruim 50 corporate cio’s. Met de nieuwe identiteit wil de operator de foute perceptie wegwerken dat Proximus zich enkel toelegt op telecomdiensten. Het klopt zich in een persbericht op de borst dat het de belangrijkste speler wil worden binnen de ict-sector in de Benelux. In Nederland blijft voorlopig de naam Telindus nog gehanteerd.

Proximus NXT groeide tijdens het eerste kwartaal van dit jaar met 6,2 procent tot 487 miljoen euro. De IT-diensten gingen er met 3,6 procent op vooruit tot 99 miljoen euro.

Anne-Sophie Lotgering wil zich niet laten vastpinnen op de verwachte groeicijfers voor dit jaar. Ze rekent vooral op een toename van de clouddiensten waar Proximus 400 medewerkers telt en op security waar het om 350 werknemers gaat. Beide diensten staan sinds kort onder de hoede van Raf Peeters.

Proximus NXT wordt sinds drie jaar geleid door Ann-Sophie Lotgering.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-07T11:03:00.000Z Luc Blyaert


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.