Interoute neemt Easynet definitief over

Overname

Interoute, de eigenaar en operator van Europa’s grootste netwerk en van het grootste platform voor clouddiensten wereldwijd, heeft definitief zijn slag geslagen. Met de overname van Easynet, een provider van managed services, verdubbelt Interoute zijn omvang en schaal in enterprise ict-services in één klap.

Met deze overname, waar een bedrag van 402 Engelse pond mee gemoeid is, zet Interoute zijn Europese expansie voort. Met de overname van Easynet zou de jaaromzet op zevenhonderd miljoen euro afklokken.

In de toekomst treedt de organisatie ook naar buiten onder één merknaam: Interoute. De integratieplannen lopen en beide bedrijven gaan tot deze integratie volledig rond is alvast nauw samenwerken. Met deze overname onderstreept Interoute zijn ambitie om de grootste Europese, onafhankelijke ict-provider te worden.

De combinatie van beide bedrijven zorgt nu voor een totaalaanbod van unified connectivity, reken- en communicatieoplossingen. Dit omvangrijk aanbod dient versterkend te werken en brengt een grotere expertise en vaardigheden met zich mee, waar de grootzakelijke-, overheids- en serviceproviderklanten van de groep gebruik van kunnen maken.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-11-09T10:50:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.