Managed hosting door True

Cisco helpt Destiny netwerkcapaciteit vertienvoudigen

 

Cloud- en telecomoperator Destiny beheert voortaan zelf de doorvoersnelheid op zijn glasvezelnetwerk. Het bedrijf heeft daarvoor Cisco’s Network Convergence System 2000 aangeschaft, technologie om het gegevenstransport op optische netwerken te regelen. De operator heeft meteen zijn bandbreedte verhoogd tot 10 Gbps. Destiny beantwoordt hiermee de stijgende vraag naar bandbreedte door meer intensief gebruik van video en clouddiensten. Met het systeem kan het gemakkelijk bijschakelen tot 100 Gbps.

Door de groei van Destiny was een opwaarderingen van de netwerkverbindingen aan de orde. Door deze inkoop is Destiny volledig onafhankelijk en zijn ze klaar voor verdere groei de komende drie jaar.

Destiny is al langer vaste klant bij Cisco. Door te kiezen voor Cisco, kiezen ze voor overal dezelfde standaarden en vinden ze makkelijk ingenieurs. Cisco beschikt namelijk over een eigen Networking Academy. 4 ingenieurs van Destiny werden afgevaardigd naar Cisco’s Europese opleidingscentrum en daar binnen een maand klaargestoomd voor hun nieuwe taken. Ook de technische ondersteuning kan nu in eigen beheer gebeuren. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5659484). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×