Outspot koopt flashdeal-activiteiten Rossel

Overname

De Rossel-Groep, het grootste mediabedrijf van Franstalig België, draagt zijn flashdeal-activiteiten over aan Outspot. Flashdeals zijn producten of diensten die tijdelijk met een aanzienlijke reductie kunnen worden gekocht door leden. Vijf jaar geleden kwam de Rossel-Groep door een overname in het bezit van Groupolitan, een aanbieder van zulke flashdeals.

De overname past in de groeistrategie van Outspot, dat minder actief was in Brussel en Wallonië en nu deze leemte kan opvullen. De Rossel-Groep verkoos om de activiteiten af te stoten in plaats van op overnamepad te gaan, gezien de sector aan een stevige consolidatie onderhevig is.

Om de overdracht van het abonneebestand optimaal te laten verlopen, zullen de Groupolitan-leden geleidelijk worden overgebracht naar de Outspot-database. Dat zal in totaal zes weken in beslag nemen. De voormalige Groupolitan-leden zullen meteen ook terechtkomen op de gloednieuwe website van Outspot, die begin volgend jaar voor alle abonnees wordt opengesteld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-12-14T09:08:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.