Managed hosting door True

ABSI vereenvoudigt de workflow van Xplanation

 

Advanced Business & System Integration (ABSI) vereenvoudigt als systeemintegrator de diensten van Xplanation. Xplanation is als wereldwijde speler actief in vertaaloplossingen. Recent breidde het bedrijf zijn managed services overeenkomst uit met ABSI, zodat deze partner ook verantwoordelijk is voor het ter beschikking stellen van de private cloud via een combinatie van terminal services en virtual desktop infrastructure (vdi).

Door deze stap is ABSI niet enkel verantwoordelijk voor het beheer van de ict-infrastructuur van Xplanation maar vereenvoudigen ze ook de documentenstroom en toegang tot applicaties en bestanden voor hen.  In het nieuwe contracten werden 100 RDS (Windows Remote Desktop Services) en een twintig vdi- (VMware Horizon) licenties toegevoegd.

Concreet werken de medewerkers nu met de bestanden en applicatie rechtstreeks in de private cloud zonder steeds weer bestanden te moeten uitwisselen. Dit is niet alleen eenvoudiger, het bespaart ook tijd en men werkt steeds met de laatste versie. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/5666742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×