First neemt Slamm over

Handen schudden

First uit Mechelen neemt ict-dienstverlener Slamm bvba uit Dilsen-Stokkem over. Het neemt zowel de bedrijfsactiviteiten en collega's over. Met de overname versterkt First zijn aanwezigheid in Limburg.

First is gespecialiseerde in hybride it-infrastructuur, managed services en outsourcing voor kmo's. Het zet nu een stap naar een lokale vestiging. Met een aantal mooie referenties in Limburg was het een logische stap om voor deze regio te kiezen.

De integratie van ict-dienstverlener Slamm zorgt voor een lokale verankering in Limburg en past in de strategie van First om regionaal aanwezig te zijn in het kader van het beheer van it-infrastructuur. De lokale vestiging kan steeds terugvallen op de gecentraliseerde en uitgebreidere expertise van de First groep. 

Het centrale team van First in Mechelen dat wordt geleid door Ghislain Meulenijzer (COO). Slamm oprichter Mark Detrez neemt de leiding over het team in Limburg en zal voor de huidige en toekomstige klanten het eerste aanspreekpunt blijven. Zijn rol als business developer en relatiebeheerder zal worden versterkt nu het team wordt uitgebreid. Peter Brabants gaat als lead support engineer de technische ondersteuning leiden.

In de komende weken zal de integratie verder voltrokken worden. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-01-12T09:30:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.