ACA-IT zet nieuwe organisatiestructuur neer

kantoor laptop bureau personeel collega's

Aca IT-Solutions, aanbieder van software op maat, heeft een nieuwe interne organisatie uitgezet. Hierbij krijgen de medewerkers de volle verantwoordelijkheid om hun specialisaties verder te ontwikkelen. Dit model is gebaseerd op het boek ‘The Connected Company’ van Dave Gray.

In het kort komt het er op neer dat Aca IT-Solutions wordt opgedeeld in een aantal entiteiten, die ‘pods’ worden genoemd. 'De teams van elke pod worden samengesteld op basis van de specialisaties en interesses van elke medewerker. Iedereen krijgt binnen zijn team een rol met verantwoordelijkheden die hem of haar op het lijf geschreven zijn', legt ceo Ronny Ruyters uit. 'De pods werken zowel voor externe klanten als voor de andere afdelingen binnen Aca IT-Solutions en op die manier wordt elke pod in feite een apart bedrijfje.'

Aca IT-Solutions heeft kantoren in Olen, Hasselt, Brussel en Gent. Het is gespecialiseerd in software op maat, consultancy, cloud servers en services en document management systemen. Het nieuwe bedrijfsconcept past in de doelstelling om het personeelsbestand tegen 2019 te verdubbelen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-04-15T10:40:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.