Henkel kiest voor hybride netwerk Orange

Henkel, wereldwijde producent van consumenten- en industriële goederen, heeft een contract voor vijf jaar getekend met Orange Business Services. De overeenkomst behelst een veilig en hybride netwerk. De Duitse producent heeft een veilige verbinding en internettoegang nodig voor kantoren in het buitenland om te helpen met zijn ambities aldaar.

De laatste jaren is Henkel flink gegroeid, zeker in zogeheten 'nieuwe markten'. Henkel werkt samen met lokale partijen om regionale en wereldwijde connectiviteit te bewerkstelligen. Het hybride netwerk van Orange Business Services overspant 355 locaties in Noord- en Zuid-Amerika, Centraal-Europa, Oost-Europa, het Midden-Oosten en Afrika. De veiligheidsdiensten ondersteunen meer dan 42.000 gebruikers van Henkel. Dit wordt uitgebreid met een security cloud service op het web. De algemene ict-dienst is gebaseerd op ServiceNow.

Het hybride netwerk combineert verschillende technologieën om in te spelen op de groeiende behoeften van Henkel voor snelheid, veiligheid en geografie. Het netwerk stelt het bedrijf uit Düsseldorf in staat om applicatieverkeer te segmenteren naar verschillende netwerken, afhankelijk van bandbreedte, geografisch bereik, veiligheid en quality-of-service behoeften. Dit biedt gebruikers optimale prestaties en het past goed bij de technologie van Henkel voor wan-optimalisatie. Daar komt bij dat 'business vpn' het mogelijk maakt voor Henkel om kosteneffectief de groei van internetverkeer te beheren, dat wordt gedreven door het groeiende gebruik van de cloud en realtime applicaties.

De gecombineerde oplossing levert end-to-end zichtbaarheid en controle over applicatieprestaties en veiligheid met centrale netwerkintelligentie. Gebruikers zijn veilig verbonden met hun applicaties, ongeacht hun locatie, met passende prestatieniveaus en minimale kosten. Deze technologie stelt Henkel in staat om realtime veiligheidscontroles toe te passen om snel te reageren op bedreigingen. Ook draagt het bij aan bedrijfs- en operationele doelstellingen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-06-09T08:52:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.